Velkommen til JBoStudio Sales 

Håndplukket gear og akustik i topkvalitet !
Jeg distribuerer og sælger kun ting jeg selv er helt vild med, og brænder for at promovere!  
Og selvfølgelig er det altsammen uundværligt i mit eget lydteknikerarbejde!

PSI Audio Monitors fra PSI Audio Danmark


PSI Studiomonitors

De ubetinget bedste studio monitors på markedet! Alle modeller har samme karakter, super detalejerede og faselineære. PSI kan man lytte til uendeligt uden træthed og det man mixer, holder 100% overalt!

Rostec Audio 

Dansk gear designet af Knud Rosenskjold, en af de skarpeste hjerner i branchen!
Mic Pre's, konvertere, Colck generatorer, monitor controller. Det bliver ikke bedre!

Mikrofoner fra JBo Studio, REYNOLDS


Reynolds mikrofoner

Rørmikrofoner, designet af Jack Reynolds i London. Jeg opdagede dem ved et tilfælde, og det er jeg glad for!!  Alle modeller lyder som de allerbedste klassikere, til en pris vi alle kan betale!

PET akustikpaneler fra JBo Studio testes imod traditionelle paneler.


PET Fiber akustikpaneler

Det her er spændende! Akustikpaneler, fremstillet af genbrugte plastflasker. Mere miljøvenlig kan akustikbehandling ikke gøres! 
De nye PET paneler opdagede jeg ved et tilfælde og det har totalt forandret mine akustikprojekter til det meget bedre og simplere. Panelerne har den usædvanlige egenskab at de ikke dæmper de helt høje frekvenser i samme grad som alle andre materialer der normalt bruges til akustikdæmpning. 
Panelerne kan leveres i mange forskellige udformninger og farver. Med PET panelerne kan man lave superakustik så nemt, at det kan være svært at tro på!
Udkonkurrerer nemt alle andre typer paneler. Panelerne giver simpelthen en bedre klang i rummet og bevarer en åben og frisk lyd!

Demoer og priser:

Skriv eller ring! Eller brug facebook/ messenger