ROSTEC AUDIO

Lydkvalitet i den helt tunge ende, men til meget spiselige priser, 
der gør lidt grin med hvor meget high end gear normalt koster!! 

LMA2 2 ch ultra kvalitets Mic. pre + AD konverter

Endelig er den her! En preamp/konverter der kan forbedre ethvert lille setup til en lydkvalitet, der er uhørt for små studier/hjemmestudier.            LMA2 har flere smarte muligheder for tilkobling til eksisterende udstyr.

ASD24   Reference Colck generator.

Super præcisions clock generator, der strammer "urværket" op i ethvert digitalt system, studio eller live. Det kan høres!

Rostec AD8

High Performance 8 channel 192 kHz 24 bit A/D Converter, som kun Knud Rosenskjold kan lave den!!
USB og AES output.  Og så kommer der igen max hul igennem!!  Udkonkurrerer øjeblikkeligt alle de slatne konvertere der er i omløb i dag, og så kommer der hul igennem!!!

Rostec DA8

High Performance 8 channel 192 kHz 24 bit D/A Converter.  Hvis man gerne vil høre hvad det egentlig er man laver, eller summere i en helt anden kvalitet end man er vandt til!!!  Kan forbedre outputs på alle systemer, studio og live!!!

Rostec kvalitet

Rostec Audio produkterne er alle konstrueret og bygget så det ikke kan gøres bedre. Her er ingen billig switch mode PSU!
Her er kun brugt de bedste komponenter og alt er skærmet perfekt mod støj.  Jeg har selv brugt Rostec i mange år og kan roligt sige: Man kan altid regne med sit Rostec gear og det går IKKE i stykker!!!! Til gengæld lyder det altid fantastisk!!!

ROSTEC Audio

Produkter der opererer på grænsen af hvad der i dag er teknisk muligt, mht. tekniske data og der, når det gælder audiokvalitet tilhører den absolutte elite!  Utroligt nok til priser der er til at betale.
Nogen af produkterne (fx. LMA8 ) er prissat så rimeligt at man kan have svært ved at tro, at de kan levere topkvalitet! MEN DET KAN DE!  Lyt selv!

ROSTEC Lyddemoer på Soundcloud

Her kan du lytte til div. ROSTEC demoer. Div optagelser og sammenligninger med andet gear.
Der er også en seriøs demo af ROSTEC's super detaljerede AD/DA konvertere.
Der kommer hele tiden nye demoer til!
God fornøjelse!

JBo Studio Sales sælger Rostec Audio!

Som sagt, yderst rimelige priser, ikke mindst grundet et simpelt salgs setup, uden store avancer til salgsled.  Ring eller skriv for at få priser.
Mob: +45 21606440   -  mail: [email protected]