PET:

Et nyt akustisk materiale til byggeriet!

PET fiber er meget et meget mere akustisk effektivt materiale 
end traditionelle akustikprodukter
PET akustikpaneler er genbrugt plast, miljøvenlige, kemikaliefrie, brandgodkendte 
og 100% genanvendelige med et meget lille energiforbrug!

Panelerne kan bruges direkte som byggemateriale.
Fx. til nem konstruktion af vægge og lofter i et utal af farver.

Vores mission:

Bare bedre og mere bæredygtig akustik!!

Vi arbejder ihærdigt på at udbrede kendskabet til og sælge de banebrydende PET paneler som er et fantastisk og miljørigtigt byggemateriale til akustiske vægge og lofter. 

PET Akustik 

Ideelt til byggebranchen

Væg konstruktion:

Vores B-s1, d0 brandgodkendte hårde PET plader kan monteres på standard stållægter og bruges til konstruktion af akustiske vægge og lofter der både er pæne, miljørigtige og ikke kræver nogen behandling efter montering! 

PET fiber akustikpaneler er et nyt materiale i dansk byggeri, der giver helt nye muligheder for bæredygtig akustik i uddannelsesinstitutioner, kontorer, sportshaller, kulturhuse, og boliger.
Vi har I tæt samarbejde med vores internationale partner en gennemprøvet logistik og kan levere til alle tænkelige projekter, direkte til byggepladsen.

Eksempler på større projekter i Danmark, som vi har leveret PET akustikpaneler til:

ALTA Museum, Nordnorge

500 m2 loft, der både skulle se rigtig pænt ud og tæmme akustikken i den store sal, så der kunne afvikles multimedie præsentationn fra adskillige stande.
Projektet er usført i samarbejde med Kvorning Design & kommunikation

Sonic College, UC Syd, Campus Kolding

Tæt på 1000 m2 pet akustik til vægkonstruktioner, og paneler. Al akustisk dæmpning på vægflader er udført med PET akustikpaneler.
Projektet er udført af CC Contractor og akustikken er varetaget af Eddie Bøgh Brixen, EBB Consult

Akademiet, København

500 m2 PET akustikpaneler der rigtigt placeret har tæmmet den fuldstændig uregerlige beton akustik i en Gammel KTAS central på Nørrebro i København.
Projektet er udført af JBo Studio.

Frit farvevalg!

De hårde PET paneler kan ved større ordrer leveres i mange farver.
( En ordre på fx 500 m2 kan uden ekstra beregning bestå af flere farver.)

Behageligt akustisk "klima" =  Velvære!

PET fibrene dæmper ikke de høje frekvenser. 
Panelerne er derimod max effektive I mellemtonelejet ( taleområdet!) Derfor bliver den dæmpede akustik ikke ulden og kedelig.
( Frekvenser over 4KHz er sært nok ikke med I standard akustik data, så her må ørene afgøre hvor behagelig  akustikken bliver! ) 

Miljøbevistheden

PET akustikpaneler er et ikke-giftigt, ikke-irriterende, langtidsholdbart alternativ til traditionel akustisk behandling. Genbrugt plast udgør den største del af grundmaterialet og alle PET paneler kan genbruges 100% med et meget lille energiforbrug

Fabrikationen

PET er let genanvendelig termoplast, der bl.a. bruges til sodavandsflasker.

PET (polyethylenterephthalat) er en umættet polyester-type. Det er en termoplast med bred anvendelse i bl.a. emballageindustrien. Du møder fx PET næsten hver gang, du drikker af en sodvands- eller vandflaske.

Alle vores produkter er lavet af 100 % genanvendt og genanvendelig PET- eller polyesterfiber (minimum 75 % er forbrugeraffaldsplast). 
Som billedet viser, bliver PET omdannet til fiber, der er ideelt til akustisk dæmpning!
Vores leverandører  har forpligtet sig den bedste fremstillingspraksis gennem  ISO 9001 og ISO 14001 akkrediterede kvalitets- og miljøledelsessystemer.  
JBoStudioSales PET akustikprodukter er sikre og nemme at arbejde med! Ingen irritation ved berøring og panelerne er kemikaliefri:
ingen pesticider, insekticider og formaldehyd.                                                
PET som akustisk byggemateriale, er vejen til bedre, behageligere, og materialemæssigt mindre skadelige akustiske miljøer.

Målinger og data

Alle vores PET produkter er fuldt brandtestede, efter det europæiske klassificeringssystem og overholder B-s1, d0 standarden for beklædninger.
Der foreligger standard akustiske målinger på allt.
( Men husk at målinger ikke giver det fulde akustiske billede!        PET akustik panelerne skal opleves i virkeligheden! )